ITouchables | Outsourcing & Recruitment developers
Specialismen2018-04-16T08:08:47+00:00

Specialismen

Experts
van
ITouchables

ITouchables is een team van experts die organisaties helpt bij het realiseren van structurele en duurzame oplossingen in hun missie.

De professionals achter ITouchables zijn betrokken, goed opgeleid, flexibel en werken effectief met elkaar samen binnen het gestelde tijdskader. Omdat elke organisatie uniek is, leveren wij altijd maatwerk. Door onze open mind, ons vermogen goed te luisteren naar de klant en tot de kern van uw vraag te komen, vinden we samen een oplossing die het beste past bij uw organisatie.

Onze specialisten

U krijgt een deskundig advies op het gebied van Business, (online) strategie en IT. Graag stellen wij onze specialisten aan u voor:

Business Consultants

Business Consultants

De Business Consultants van ITouchables gaan samen met u rond de tafel. Zij inventariseren met u de kern van uw vraagstuk, waar de specifieke aandachtspunten liggen. Aansluitend adviseren zij u welke oplossing het beste aansluit op uw organisatie.

Marketeers

Marketeers

Zodat klanten uw organisatie vinden en uw product of dienst weten te waarderen, kunt u een beroep doen op onze marketeers. Zij helpen u bij het bepalen van de beste marketingstrategie tot de uitvoering ervan.

Developers

Developers

Een uitgebreid, internationaal team van back- en front-developers staat u ter beschikking. Zij hebben kennis en kunde op het gebied van uiteenlopende technologieën om uw wensen en behoeften om te zetten in bedrijfsoplossingen.

Projectmanagers

Projectmanagers

Voor een goede begeleiding van het gehele IT-traject, van analyse naar bedrijfsoplossing, bent u in nauw overleg met de projectmanager van ITouchables. Samen bewaakt u de voortgang en het eindresultaat.

UI / UX Designers

UI / UX Designers

Om toekomstgericht te blijven opereren, adviseren onze strategisch analisten u op het gebied van business, IT en marketing.

Strategisch analisten

Strategisch analisten

Om het bezoek van uw klanten aan uw website, app of andere webtoepassingen zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken beschikt ITouchables over een team UI / UX Designers. Zij testen en adviseren u aangaande bruikbaarheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Waar komen de beste developers vandaan?

ITouchables | HackerRank - overzicht developers 2018

“Verschillende teams, elk vanuit hun eigen expertise, tillen uw organisatie naar een hoger plan.”

We accept your challenge

Tell us about it!