Outsourcing2018-04-16T06:15:58+00:00

Outsourcing

Uw IT-project
in goede handen

Een succesvol IT-project begint met een degelijke inventarisatie. U en de betrokkenen binnen uw organisatie ontleden samen met onze business analist en/of consultant uw vraagstuk.

Wij selecteren, plaatsen en begeleiden persoonlijk onze developers op basis van competentie en specialisatiebehoefte bij u als opdrachtgever.

Allround in development

Allround in development

Omdat ITouchables beschikt over diepgaande kennis op het gebied van development bent u bij ons aan het juiste adres voor uw project. Wij bieden u specialistische kennis van database structuren, verschillende platformen, frameworks, programmeertalen en technische tooling.

Internationale experts

Internationale experts

Naast inzetbaarheid van specialistische kennis over development, beschikt ITouchables over een uitgebreid team van internationale experts. Met deze community en onze brede development kennis, richten wij uw IT-vraagstuk op een persoonlijke manier, optimaal en efficiënt in.

Nearshoring  vs   Onshoring

Onze consultants betrekken de developer met de juiste specialisatie in de juiste fase van het gekozen traject. Zo profiteert uw organisatie van ons hoge niveau van dienstverlening. De selectie van de juiste developer voor uw project verloopt als volgt. Bepaald wordt of de bedrijfsoplossing zich leent voor ‘Nearshoring’ waarbij onze specialisten buiten uw organisatie aan uw opdracht werken, of zich leent voor ‘Onshoring’ waarbij onze specialisten bij u op locatie het IT-traject ontwikkelen.

Wij selecteren en begeleiden de developers op basis van de competentie en specialisatiebehoefte van u als opdrachtgever. Zij werken gedurende de opdracht vanaf hun werkplek in het thuisland waar zij door onze projectleiders begeleid worden.
 Er vindt veelvuldig contact plaats tussen opdrachtgever, projectleider en developer. Wij werken met developers binnen Europa, zodoende zijn er geen tijdsverschillen.

Opdracht

Uw opdracht delen wij met ons team in het buitenland. Zij zijn gewend te werken binnen een remote omgeving volgens de Scrum methode. Op basis van de competentie en specialisatie behoefte maken wij een selectie van de juiste kandidaten. Dit gebeurt door middel van gesprekken, testen en assessments op ‘soft en hard skills’.

Voorstellen

Het profiel van de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden. Bij wederzijdse overtuiging vindt er een skype-gesprek en indien wenselijk een persoonlijke ontmoeting plaats.

De match

De opdrachtvoorwaarden kloppen en de developer(s) kunnen starten.

Support

Gedurende de opdracht blijven wij in contact met u als opdrachtgever.

Wij selecteren, plaatsen en begeleiden onze developers op basis van competentie en specialisatie behoefte bij u als opdrachtgever.
Zij wonen en werken gedurende de opdracht in Nederland.

Opdracht

De opdracht delen wij met onze partners in het buitenland. Wij maken een selectie van de juiste kandidaten. Dit gebeurt door middel van gesprekken, testen en assessments op ‘soft en hard skills’.

Voorstellen

De geselecteerde kandidaat wordt voorgesteld. Bij wederzijdse overtuiging vindt een skype-gesprek en indien wenselijk een persoonlijke ontmoeting plaats.

De match

De functie-eisen en arbeidsvoorwaarden kloppen, de match is gemaakt en de kandidaat kan starten. Wij begeleiden de developer naar Nederland en zorgen dat er woonruimte en vervoer geregeld wordt.

Support

Gedurende de opdracht blijven wij zowel met u als met onze gedetacheerde developer in contact.

Cultuurprogramma

Wij bieden alle geplaatste developers een cultuurprogramma om Nederland snel te leren kennen.

Het traject bij

Nearshoring

Uw IT-vraag

Tijdens een post-it sessie wordt uw IT-vraag ontleed in verschillende onderdelen en met u geclassificeerd naar relevantie en prioriteit. Deze praktische benadering zorgt dat alle relevante informatie inzichtelijk is.

Uw uitgangssituatie

Nadat uw IT-vraag is geanalyseerd is het vertrekpunt inzichtelijk van waaruit de consultant van ITouchables gaat bouwen. Waar liggen mogelijkheden en welke onderdelen zijn vatbaar voor verbetering. Tevens in welke volgorde het plan van aanpak uitgewerkt dient te worden.

De IT-oplossing

De ervaring leert dat afdelingen geneigd zijn zelfstandig te opereren en niet sparren met andere afdelingen als Financiële Administratie, Logistiek, Marketing of Productie. Hierdoor opereert ieder, mogelijk inefficiënt, op een eigen eiland. Doel van onze IT-oplossingen is om verbanden te leggen en uw organisatie als geheel meer efficiënt, beheersbaar en coöperatief te maken.

Plan van aanpak

Het plan van aanpak beschrijft de stappen hoe uw IT-vraagstuk wordt aangevlogen vanuit de startfase. Omschreven zijn welke structuren, systemen en processen binnen uw organisatie een andere inrichting vereisen om het beste rendement te behalen. Bijvoorbeeld een aanpassing van uw bedrijfssoftware of een aanpassing in het logistieke proces. Bepaald worden de prioriteiten en de quick wins om uw IT-vraagstuk te realiseren.

Bekijk ook

RECRUITMENT

We accept your challenge

Tell us about it!